Flyer

Sport label
Flyer

Flyer

Sponsors


Gouden Handen Beauty & Wellness:

GoudenHanden

Miasma

miasma

U kiest voor Miasma voor een erkende staalnemer. Wij passen sector-overschrijdende technieken en oplossingen toe die er toe bijdragen om de milieuproblematiek en afvalstoffenhuishouding van bedrijven te optimaliseren. U kan er op rekenen dat wij op een gepaste wijze de nodige staalnames en analyses uitvoeren conform de milieuwetgeving en tegen marktconforme prijzen.

avdv-airportservice

avdv-airportservice

Begin je vakantie zonder stress of zorgen! Je hoeft je vrienden of familie niet lastig te vallen! Je kan je de zoektocht naar een veilige maar dure parking besparen en vermijdt ook een vervelende en stresserende rit! Wij zorgen voor een ontspannen en comfortabele transfer van en naar je bestemming

gezondsporten

gezondsporten

Het Vlaamse sportbeleid zet volop in op een actieve ‘gezond sporten’-attitude bij de Vlamingen en promoot ethiek in de sport. Gezond en ethisch sporten zijn zeer verwante thematieken. Het gaat telkens om sporten op een verantwoorde en verantwoordelijke manier, waar zorg wordt besteed aan iemands fysieke en psychische integriteit, maar ook aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en sociaal welzijn. De sport en de sporter staan daarbij centraal. Gezond en ethisch sporten moeten dan ook geïntegreerd deel uitmaken van alle initiatieven tot sportbeoefening, de organisatie van de sport en het sportbeleid.

Algemeen


facebook :

fc

voor de laatste nieuws en foto's van jc kreasa

VJF kalender

Kalender van het vjf